2018 nyarán várható legnagyobb fesztiválok
2018. május 04. írta: mainapvolt

2018 nyarán várható legnagyobb fesztiválok

A fesztiválok nagyban befolyásolják a nyarat. Sok ember a naptára és egy toll segítségével rakja össze, hogy hogyan is tud ott lenni az összes nagyobb magyar fesztiválon.

 

Ezek között megtalálható a legnagyobb zenei, gasztronómiai és kultúrális fesztiválok.

1. Gyerek Sziget
2018 júniusában is négy hétvégén át várják látogatóikat az ország egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvényére! Június 2-24. között, minden szombaton és vasárnap, a Hajógyári-szigeten közel 40 helyszínen kézműves foglalkozásokkal, ugrálóvárakkal, sportprogramokkal, koncertekkel, színházi- és bábelőadásokkal, tánctanítással, kalandparkkal, cirkuszi programokkal, baba játszóházzal és még rengeteg programmal várja látogatóit a Generali Gyerek Sziget. A belépés ingyenes! 

2. Belvárosi Sörfesztivál Budapest
A tavalyi első nagysikerű Belvárosi Sörfesztivál után, idén júniusban újra megrendezik a legkedveltebb hazai sörfesztivált a Szabadság téren. 2011 óta a Sörfesztivál kitüntetett célja a magyar sörkúltúra bemutatása. erősítése és az edukáció. Idén a szervezők emelik a tétet, missziójuk, hogy felhívják a figyelmet a prémium magyar sörfőzésre és a sörök sokszínűségére. `Avagy van élet a világos sörön túl is”. Gyere el és csatlakozz te is a sörforradalomhoz. Időpont: június 6.-10.

3.Budapesti Nyári Fesztivál
Nyári kulturális fesztivál a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadokon. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. születésnapja alkalmából számos meglepetéssel és kedvezménnyel készülnek az ünnepi évadra. Időpont: június 9.

4. Fishing on Orfű
A 11. Fishing on Orfű újra 4 napos lesz, még kevesebb szponzorral, még emberközelibb hangulattal, még színesebb programkínálattal! A rendezvény nem változtatott a bevált koncepción, és továbbra is a hazai zenei élet legnépszerűbb előadóit vonultatja fel néhány kisebb külföldi zenekarral kiegészítve. A fesztivál alternatív zenekarok tömkelegét hozza el a közönségnek. Időpont: június 20.-23.

fishing_on_orfu.jpg

5.Tihanyi Levendula Fesztivál
A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság és a tihanyi Németh László Művelődési Ház szeretettel vár mindenkit a XIII. Levendula Hetekre és Levendula Fesztiválra. A levendula `SzeddMagad` akció előreláthatóan 2018. június 22-én kezdődik és a virágzás függvényében, a készlet erejéig tart. A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott Tihany történetében, mai napig jeles hagyományai vannak a levendula termesztésének és feldolgozásának. Ezek a hagyományok elevenednek fel minden évben a Levendula Fesztiválon. A fesztivál fénypontja a levendula-aratás, amely során bárki kipróbálhatja ezt a munkát is.

levendula-620x262.jpg

6. VOLT Fesztivál Sopron

A VOLT Fesztivál 2018-ban 26. alkalommal nyitja meg kapuit. Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki zenei eseménye 2018. június 26-30. között lesz Sopronban. Depeche Mode-dal indít a VOLT 2018-ban! További fellépők: Iron Maiden, Limp Bizkit, Hurts, Hollywood Undead, Skillet, Rudimental (DJ Set), Alan Walker, Ákos, Tankcsapda, Quimby, Punnany Massif, Wellhello, Brains, Szabó Balázs Bandája.

7. Balaton Sound
Tizenötödik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye. Európa legmenőbb vízparti buliján majd’ 20 helyszínen, több mint 300 fellépő fordul meg az 5 nap alatt, köztük mintegy 100 nemzetközi sztár. Időpont: július 4.-8

balaton_sound.jpg

8. EFFOT
Idén is megrendezésre került a Velencei-tó legkedveltebb fesztiválja. Sokat ugyan még nem tudunk a rendezvényről, de azt igen, hogy július 10.-16. között rendezik meg és John Newman, illetve Jessie J biztosan a fellépők táborát erősítik.

effot.jpg

9. Campus Fesztivál
Az ország egyik legnagyobb nyári könnyűzenei rendezvényén a jubileumhoz méltó kínálattal várják az érdeklődőket – 17 helyszínen 500-nál is több program közül válogathatnak majd a fesztiválozók. A legismertebb hazai és külföldi sztárfellépők, humoristák, színészek, filmvetítések, civil utca, gasztro- és borfalu garantálja a minőségi szórakozást. Időpont: július 18.-22.

10. Sziget Fesztivál
A hazai fesztiválok koronázatlan királya természetesen idén is várja látogatóit augusztus 8.-15. között. A fellépők között megtalálható például Kendrick Lamar, Kygo, Lykke Li, Parov Stelar, a Bastille, Zara Larsson, a Clean Bandit, Ummet Ozcan és még sokan mások! 

sziget.jpg

11. B.my.Lake 
Ötödik alkalommal kerül megrendezésre az elektronikus zene Mekkájaként is gyakran aposztrofált B my Lake, mely 2013-as debütálásakor azonnal Közép-Európa egyik legnépszerűbb fesztiválja lett és rögtön a hazai underground elektronikus zene rajongók első számú nyári célpontjává vált. A B my Lake közvetlenül a vízparton, a káprázatos balatoni panorámával rendelkező Zamárdiban várja az érdeklődőket, minden eddiginél erősebb programmal. Időpont: augusztus 22.-25.

12. Strand Fesztivál
2018. augusztus 22-25. között Zamárdiban újra lesz STRAND Fesztivál.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minaphallottam.blog.hu/api/trackback/id/tr2413888680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása