Ha itt keresel, kriptovalutát is kapsz érte
2021. május 29. írta: mainapvolt

Ha itt keresel, kriptovalutát is kapsz érte

Bevezetés

A Google egyeduralkodását már több éve elfogadta a többi versenytárs. A Presearch ahelyett, hogy megpróbálná felvenni vele vagy a többiekkel a versenyt, kihasználja a lehetőséget úgy, hogy az összes kereső találati eredményét összegyúrja, és a saját algoritmusával ezt vetíti a felhasználó számára.

Mielőtt kifejteném, annyit elmondok még, hogy a Google idegesítő hirdetéseit kiszűri, és a tényleg a leghasznosabb találatokat látjuk csak a képernyőnkön.

Presearch és a Kripto

A Presearch úgy próbálja felfutattni a keresőjét, hogy minden keresés után 0,12 Presearch tokent ad a felhasználónak.

A Google leköveti a keresésed, mindent tud rólad, de ezért cserébe nem ad semmit. A Presearch ezért fizet. Naponta 30 keresésért fizet, ami elég jó lehetőség mindenki számára.

Ha ezen a linken regisztrálsz, kapsz 25 presearch tokent, ami jelenleg nagyjából 1$nak. Ezt a mindennapos kereséseiddel 7naponta megkeresheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://minaphallottam.blog.hu/api/trackback/id/tr916575436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása