Top 10+1 Magyar StartUP
2018. május 08. írta: mainapvolt

Top 10+1 Magyar StartUP

A TOP 10es listából sosem elég. A magyar StartUpok nagy motivációként lehetnek az ország feltörekvő, ötlettel rendelkező emberekre.

Póbálok olyanok felhozni, ami számotokra is ismerős.

10+1. MINNER.HU

A MINNER.HU eleinte egy blog volt, most is tartja a szokását, mindennap kedveskedik több naprakész cikkel.

fb4.png

10. bitninja.io

A Bitninja egy védelmi és biztonsági rendszer, ami kiszűri a rossz akaró IP címeket.

2014 első felében, mint 10 millió robot támadási, fórum spam, brute force törési kísérlet és DOS próbálkozást hiúsított meg

2018.04.10-i adat szerint, 6 fejlesztő dolgozik ennél a cégnél.

Utolsó éves adat szerint (2016) a nettó árbevétele 36 466 000 forint volt.

bitninja-logo.png

9. joszaki

2010 óta van jelen a piacon. A JóSzaki a megbízható szakembereket köti össze megrendelőikkel.

Lehetsz megrendelő vagy akár te lehetsz az aki a munkát keresi, mint jó szakember.

joszaki-logo-large.png

8. FoxPost

A FoxPost egy csomagküldő szolgáltatás, anélkül, hogy folyton az ablakodból figyelve kelljen várakoznod a futárt.

Ha megérkezett a csomagod, kapsz egy kódot, megkeresed azt az automatát, ahova rendelted, és a kód beütése után már át is veheted egyből.

A FoxPost segítségével, te is tudsz csomagot küldeni.

lockerretocuh5.png

7. Ziteboard

Gellai Richárd nevét a nagy növekedést célzó startupok, induló vállalkozások világában jól ismerik. 

A Ziteboard (https://ziteboard.com) egy olyan interaktív „fehér tábla”, amit jegyzetelésre, rajzolásra, prezentálásra használhatunk. Ha létezne zoomolható üres papír, ez lenne az – ennek megfelelően egy végtelenül rugalmas felületről beszélhetünk, amin szabadkézzel bármit létre lehet hozni. A Ziteboard esetében a kommunikáció, az alkotás öröme mindenkié, a résztvevő felek interaktívan, közösenalakíthatják, valós időben a rendelkezésükre álló felületet, függetlenül attól, hogy ki éppen melyik városban van, vagy milyen eszközt használ. Az elkészült jegyzetek a felhőbe kerülnek, így bárhonnan újra és újra megnyithatóak, tovább szerkeszthetőek, prezentálhatóak, és sosem vesznek el.

Ez a papírmentes technológia-projekt több startup rendezvényen is a középpontba került, és komoly érdeklődés mutatkozik iránta felhasználói és befektetői oldalról is. Tavaly nyáron 50 ezer dollárnyi fejlesztői kapaciátást nyertek egy amerikai versenyen, de ez a siker csak egy a sok közül. Bár több befektetési ajánlatot kaptak itthonról és külföldről is, a csapat továbbra is önfenntartóan halad tovább.

Letölthető Androidon és IOSen is.

0ef3fdd76a9da1a8d2952b377d7b05fa3bfa8f09462926bd10e23d343fde42f5_large.jpg

6. Oszkar.com

2007 november végén állt üzembe.

Az Oszkár egy közvetítő. Ha van egy autód, és akár az ország másik felébe, vagy a szomszédba akarsz menni, de nem akarod kifizetni a teljes költséget, akkor lehetőséged van felajánlani az autódban lévő helyeket azoknak, akik pont oda szándékoznak utazni.

Ugyan úgy te is jelentkezhetsz utasként.

share_hu.jpg

 5.Bónuszbrigád

A bónuszbrigáddal több, mint 29 625 852 642 Ft összeget spóroltak meg az emberek összesen.

 A brigádtagok azért vesznek bónuszokat, hogy kipróbálják az ország legjobb éttermeit, kozmetikai- és masszázs szalonjait, olyan egészségügyi vizsgálatokat vegyenek igénybe, amit eddig halogattak vagy egyáltalán nem is ismertek, nem beszélve a sok utazási lehetőségről.

Szóval, olcsóbban, bónuszokkal tudsz lehetőségekhez jutni.

download.png

4.Netpincér

Pizza. Hamburger. Hot-dog. Spagetti. Kóla a kaják mellé. Nem tudod, hogy milyen éttermek vannak a közelben, vagy melyik a legjobb ajánlat. Vagy valami extrajó ételra vágy, a Netpincér összegyűjti az éttermek kínálatait, és úgy tudsz rendelni, anélkül, hogy bármelyik másik oldalra át kelljen menni.

A NetPincér androidon és iosen is elérhető. Androidon több, mint 100ezer letöltéssel. Kezdetben két egyetemista alapította 1999ben. Eleinte csak Magyarországon volt elérhető, majd 2003tól Európa több országában is elérhetővé vált.

2014 decemberében a FoodPanda felvásárolta.

Magarországon, még mindig ugyan az a csapat irányítja, csak egy nagyobb cég részeként.

netpincer_hu_logo.PNG

3.NOSALTY

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta pedig a Magyarország piacvezető receptoldala. Oldalunkon több mint 59 800 közösségi alapon születő, de szerkesztett és ellenőrzött receptet talál az olvasó strukturált, kategorizált formában. Ezt egészíti ki a szerkesztett magazin tartalmunk, melyen külön szerkesztőség és a Nosalty saját dietetikusa dolgozik. Fő zászlóshajónk továbbra is a gasztro tematika, a saját gyártású receptvideóink, valamint a fiatal, városi „gasztrománokhoz” szóló ízHUSZÁR magazinunk.

A legnagyobb kihívás számunkra a népszerűséget úgy megtartani, hogy szerethetőek maradjunk azok számára, akik közel egy évtizede kötelezték el magukat mellettünk, illetve naprakészek és előremutatónak lenni azok szemében is, akik most kóstolnak bele a főzés és gasztronómia világába. Természetesen nekünk erre is van legalább egy jó receptünk és egy hasznos cikkünk!

mobil-footer-logo-big.png

2.LOGMEIN

Google találat 2millió 200ezer felett. Androidon több, mint 1 millió letöltés.

Még is mi lehet ez?

A LogMeIn magyar alapítású, amerikai székhelyű cég. Fő szoftverterméke segítségével a böngészőből lehet távoli számítógépekre belépni.

A LogMeIn 2003as alapítású, jelenlegi székhelye Boston.

2007 10millió$

460892-logmein.jpg

1.PREZI

A Prezi Magyarország legnagyobb StartUpja. Nincs olyan magyar ember, aki még nem hallott róla. A korlátok közötti PowerPointtal felvette a harcot, és egy nagyon nagy ugrást hajtott végre az érdekében, hogy korlátok között, bárki bárhogyan a saját képzeleterejével prezentációt tudjon készíteni.

Facebookon több mint 400ezer követő

2014 novemberi bevétel 57millió $, átszámítva 14 700 000 000 forint.

Céginformáció szerint, jelenleg 198 alkalmazott dolgozik náluk. 

prezi-logo-lg.png

A bejegyzés trackback címe:

https://minaphallottam.blog.hu/api/trackback/id/tr513900012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása