Bemutatkozott az LG G7
2018. május 04. írta: mainapvolt

Bemutatkozott az LG G7

LG telefonos részlege rengeteget elkövett azért, hogy minnél népszerűbbek legyenek a telefonjai. LG G5nél egy merész fejlesztést vezettek be, amivnél azt gondolták, hogy ez lesz a világmegváltó fejlesztés, ötlet. (A cserélhető perifériák).  A G6os szériával, már elkezdte felvenni a többi nagy céggel is a versenyt. Jelenleg most jelent meg a legújabbmodeljük: a LG G7 ThinQ.

Előlapját és hátlapját Gorilla Glass 5 védi a sérülésektől.Oldallapjai alumíniumból készültek. Rendelkezik egy dedikált hangasszisztens gombbal is, ami a Google Asszisztenst indítja el.

lg_g7.jpg

Android 8.0-val fog lépni a piacra.

A készülék előlapját egy 6,1 hüvelykes és 3120×1440 pixeles, 19.5:9 képarányú érintőjelző szegezi. A jelenlegi telefonos trendekkel haladva, notch-al rendekezik, ahol helyett kapott egy 8 megapixeles f/1.9es rekeszértékű kamera.

lg-g7-hands-on-51.jpg

Hátlapján 2 kamerarendszer található, ahol mindkettő 16megapixellel bővelkedik. (Mindkettő SONY gyártmány)

Amig az egyik kamera f/1.6 normál látószögű kamera, addig  a másik f/1.9es széles látószögű. A kamerákat saját szoftver kezeli, ami a cég elmondása szerint okos képjavító algoritmusok kezelik.

Sok más gyártó telefonjával ellentétben, megtalálható rajta a klasszikus audi Jack bemenet. Mellette USB 3.1 Type-C port található.

Az alap hardverrel sem vacakoltak sokat az LG mérnökei: a G7 ThinQ-et a csúcskategóriás Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet hajtja meg, amely mellé modelltől függően 4 GB memória és 64 GB háttértár, vagy 6 GB memória és 128 GB háttértár került. A háttértár microSD-vel bővíthető.

Az akkumulátor 3000 milliamperes, ami gyorstöltővel és vezeték nélkül is tölthető.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minaphallottam.blog.hu/api/trackback/id/tr9513888644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása